Write a comment

ALILIANA

Protecție maximă împotriva Sars-Cov-2!

Revin cu acest îndemn întrucât numărul de persoane pozitive Covid-19 este în creștere alarmantă.

Purtați mască de protecție, păstrați distanța socială, spălați-vă cât mai des pe mâini.

Personalul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu depune eforturi considerabile pentru a consulta toți pacienții cu suspiciune de a fi infectați cu noul coronavirus și de a-i trata pe toți cei care necesită tratament de specialitate și care se prezintă la unitatea spitalicească.

Chiar dacă resursele sunt limitate oferim servicii medicale tuturor pacienților.

Mulțumim pentru răbdare și înțelegere pacienților, transmite dr Liliana Coldea, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

DA, un îndemn binevenit, necesar!!! Știm, sistemul medical e copleșit, e, poate, la un pas de… colaps, sunt probleme peste tot, medicii- cei mai mulți, rămân pe baricade, alții… se îmbolnăvesc ei înșiși de COVID-19, alții mor, unii…, mulți, NU MAI POT, dar se încăpățânează să lupte pentru viața celorlalți…

Între timp, noi vrem, vrem totul, de-a gata, vrem doar SĂ SE FACĂ, SĂ NI SE FACĂ… iar noi să stăm „cu mâinile în sân”, apatici în raport cu ceea ce ar trebui să fie responsabilitățile noastre, ale comunității. Pentru că, nu-i așa, e treaba altora SĂ FACĂ, dar noi să fim bine „MOCA”, pe gratis cum s-ar zice, fără să mișcăm un deget, fără chiar să ne protejăm sau măcar să înțeleem ce se întâmplă. E prea greu. MEDICII SĂ FACĂ! CEI DE LA AMBULANȚĂ, ISU sau de la TRANSPORTURI SĂ FACĂ! SĂ FIM NOI BINE-MERSI!

Ei bine, nu! NU AȘA: RESPONSABILITATEA E A TUTUROR! Și din respect pentru semeni, din omenie (dacă mai știm ce-i AIA), din dorința de a fi cu toții bine,tebuie să facem cu toții ceva, trebuie să NE PROTEJĂM ca să îi protejăm pe ceilalți și să luăm aminte la sfaturile medicilor!

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest