Write a comment

MASTILETT

100 de măști din bumbac reutilizabile și 30 de viziere au fost donate beneficiarilor și personalului într-unul dintre centrele DGASPC Sibiu, astfel încât centrul să fie un loc mai sigur pentru fiecare dintre ei și pentru a stopa răspândirea virusului printre angajați și beneficiari.

Produsele în valoare de 1400 lei donate de părintele Creangă Ciprian prin Asociația Sfântul Nicolae Turnișor i-au fost înmânate directorului general care a mulțumit tuturor celor care au contribuit la acest gest frumos și i-a asigurat că vor ajunge la CRRN Tălmaciu, un centru greu încercat în aceste zile de pandemie.

„În condiții grele strălucesc adevăratele caractere!

Un astfel de caracter este părintele Creangă Ciprian, reprezentantul Asociației Sfântul Nicolae Turnișor, care și-a îndreptat gândurile și faptele către cele mai vulnerabile persoane în fața recrudescenței Covid 19 prin care trecem cu toții.

Un gând pios și mii de mulțumiri pentru că sunteți alături de noi!”, a declarat, cu emoție, directorul general al DGASCP Sibiu, Laura Camelia Vîlsan.

Asocația Sfântul Nicoale Turnisor deține Certificat de Acreditare ca furnizor de servicii sociale și are licențiat ca serviciu social Centrul de zi „Centrul de sprijin și asistență pentru copil și familie” care are ca beneficiari un număr de 30 de copii din comunitate.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest