Write a comment

A1qq

Avem mulți pacienți vindecați de Covid—19. Aceștia pot deveni salvatori ai celor care suferă de forme grave cu infectare SARS-CoV-2, prin donarea de plasmă.

Fac din nou un apel către persoanele care s-au vindecat și au fost testați negativ și vor să își ajute semenii să se prezinte la Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu să doneze plasmă.

Vă reamintesc că Secția Clinică ATI din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a primit avizul Ministerului Sănătății pentru includerea în programul de tratament monitorizat al pacienților critici cu COVID -19 cu plasmă recoltată de la donatori vindecați. De asemenea, secția a fost inclusă și în studiul de eficiență al aceluiași tratament.

Medicii spitalului din toate secțiile implicate în tratarea pacienților cu coronavirus au avut rezultate excelente, dovadă numărul mare de pacienți vindecați și sperăm ca acest tratament să crească șansele pacienților în stare gravă, aflați în secția ATI”, atransmis Dr. Liliana Coldea, directorul SCJU Sibiu.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest