Write a comment

MIRCEACRETU

„A DRES BUSUIOCUL...”: „Am avut o discuție cu doamna Halmaghi față de care mi-am cerut scuze pentru reacția de ieri. A fost o situație regretabilă. Îi mulțumesc doamnei doctor pentru înțelegerea și profesionalismul de care a dat dovadă. (…) Eu, în calitate de prefect, nu pot reorganiza singur spitale și nici nu pot lua decizii într-o instituție pe care nu o conduc, fiind nevoie de implicarea tuturor oamenilor care pot contribui la îmbunătățirea situației în care ne aflăm”, a declarat marți prefectul Mircea Crețu dând semnal, astfel, de fapt, că înțelege situația extrem de dificilă în care se află sistemul medical dar și tensiunea permanentă cu care se confruntă medicii din Linia I.

DETALII: https://sibiunews.net/new/articole/15-social/26140-ne-facem-de-toata-minunea-daca-spunem-lucrurilor-pe-nume-replica-prefectului-de-sibiu-la-semnalul-unui-medic-din-linia-i.html

Prefectul a recunoscut, totodată că e urgent nevoie de soluții în privința Unității de Primiri Urgențe de la SCJU.

 

„În ceea ce privește situația de la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean, trebuie luate urgent măsuri întrucât condițiile în care personalul de acolo își desfășoară activitatea sunt dificile. Doamna doctor Halmaghi mi-a relatat astăzi în detaliu cum se lucrează în UPU Sibiu, iar personal voi face tot ce ține de mine pentru a pune în aplicare propunerile făcute de dânsa”, a accentuat prefectul, în cadrul unei conferințe de presă.

Oficialul a transmis că marți după-amiază a avut o șscuție aplicată cu managerii spitalelor sibiene Prilej cu care au fsot analizate posibile soluții pentru a putea înfrunta eficient criza COVID-19.

 

 

 

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest