Write a comment

Co

Un judecător de la Tribunalul Sibiu a „căzut pradă” coronavirusului. Persoana în cauză a fost confirmată pozitiv, iar colegii de serviciu considerați contacți direcți au rămas în autoizolare.

„Până în prezent niciun alt angajat al instanței nu a manifestat simptome de îmbolnăvire iar colegii contacți direcți aflați în activitate și cu cel mai mare risc de infectare, au rămas în autoizolare la domiciliu, fiind înlocuiți de alți colegi prin metoda rotației personalului. Așadar, activitatea Tribunalului Sibiu continuă fără a fi afectat programul de lucru al compartimentelor administrative sau activitatea de judecată, care se desfășoară conform programării anunțate.
Precizăm pe această cale că respectarea cu strictețe a măsurilor de protecție și prevenire a infectării cu coronavirus (COVID-19) anunțate public de către Tribunalul Sibiu, care depinde în mare măsură și de conduita responsabilă a publicului din instanțe, ne va permite să trecem împreună cu bine peste această perioadă”, au informat reprezentanții Tribunalului Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest