Write a comment

 MEDICICOV

”Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu face apel la medicii rezidenți cu pregătire în Centrul Universitar Sibiu și la studenții de la Facultatea de Medicină Sibiu pentru ca, prin acțiuni de voluntariat, să participe la anchetele epidemiologice și la activitatea de informare a populației prin Call Center, după un program ce se va stabili de comun acord”, transmite DSP Sibiu.

Cei care doresc să susțină munca medicilor epidemiologi trebuie să sune la Serviciul Resurse Umane din cadrul DSP Sibiu, tel: 0269.210.071, interior 107.

 Apelul către studenții Facultății de Medicină și către medicii rezidenți din Sibiu să se alăture echipelor care efectuează anchetele epidemiologice, în Linia I, în contextul creșterii numărului de infecții cu coronavirus, grăiește de la sine despre cât de complicată este situația. Sistemul, în general, e copleșit iar Sibiul, din păcate, nu face excepție.

Așadar, ȚINE DE NOI TOȚI, de gradul de responsabilitate să facem în așa manieră încât situația să înceapă treptat dar sigur să se îndrepte.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest