Write a comment

PARADAAA

Ludovic Orban anunță că în acest an, de 1 Decembrie, NU se va organiza tradiționala paradă de la Arcul de Triumf (și, probabil, se va întâmpla la fel în marile orașe) și că cei care se gândesc la petrecerile de Revelion să ia în considerare că acestea sunt evenimente private care NU se vor mai organiza. 

Premierul Ludovic Orban susține că aceste măsuri sunt importante în contextul actual, pentru a reduce numărul persoanelor care s-ar putea infecta cu noul coronavirus.

Șeful Executivului are și un mesaj pentru cei care au fost prinși zilele acestea la chefuri private: "Să nu mai participe. Un mesaj foarte simplu: Putem să mai amânăm puțin dorința de a ne distra sau putem să ne distrăm în moduri care să nu ne pună în pericol sănătatea. 

Faptul că se organizează astfel de petreceri riscă să pună să în pericol sănătatea. În general tinerii se duc la astfel de petreceri, tinerii poate nici nu simt, mulți sunt asimptomatici, dar ei duc boala acasă. Atunci când un tânăr se îmbolnăvește riscă să își îmbolnăvească părinții, rudele, bunicii care sunt mult mai expuși riscului", a declarat premierul citat de Digi24.

 

 

 sursa foto: ziare.com

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest