Write a comment

 Maniff

„Federația SANITAS din România anunță că mâine, 19 noiembrie 2020, la ora 11.00, se va afla în fața Parlamentului României, la intrarea Izvor, într-o acțiune a tăcerii, a doliului, a respectului față de toate victimele de până acum ale sistemului sanitar românesc în paragină, fie că sunt pacienți ce nu au mai putut fi salvați, fie că sunt salariați din sistem care au pierdut lupta pentru supraviețuire!

Acțiunea va fi una care condamnă total indiferența și inconștiența autorităților care sunt responsabile de managementul instituțiilor de sănătate din România ultimilor 30 de ani. Va fi o reacție publică de nemulțumire totală față de lipsa unei strategii naționale reale și coerente de reformare a sistemului de sănătate.

Continuând protestul nostru intitulat MANIFEST PENTRU VIAȚĂ, Federația SANITAS dorește să atragă atenția tuturor partidelor politice că este timpul să își lase deoparte culoarea politică și într-un ultim efort să își așeze specialiștii la aceeași masă pentru a reda populației acestei țări dreptul constituțional la ocrotirea sănătății într-un sistem sanitar public la standarde europene! Acest lucru înseamnă infrastructură modernă, specialiști bine pregătiți și corect retribuiți și management competent la toate nivelurile.

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!”

 Comunicatul a fost transmis de Federația SANITAS.

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest