Write a comment

umodul

Secția Clinică Oncologie a SCJU Sibiu a fost dotată cu o unitate modulară modernă pentru pacienții oncologici, primită în dar de la asociația Daruieste Viata, prin donatorii și sponsorii săi.

Unitatea modulară are o suprafață utilă de 95mp și are o valoare estimată de 100.000 Euro. Aceasta a fost montată în săptămâna trecută și are menirea pentru a oferi condiții decente de triaj pentru pacienții oncologici, dar și tratament minimal în ambulatoriu pacienților oncologici în intervalul de așteptare pentru rezultatul testului COVID.

Conducerea Spitalului mulțumește pe această cale dnei Oana Gheorghiu și dnei Carmen Uscatu, care au decis să vină în sprijinul pacienților oncologici de la Spitalul Județean Sibiu, răspunzând la apelul medicilor care se ocupă de unii dintre cei mai vulnerabili pacienți pe timp de pandemie.

***Sigur, NU aceasta este soluția ideală. Nicidecum. Este o soluție în situație de criză. Într-o situație pe care nimeni nu și-a dorit-o, dar la care mulți…au contribuit din plin la înrăutățirea stării de fapt prin compotamentul lor, ceea ce a făcut să se ajungă la astfel de soluții. Și acum orice ajutor, orice idee bună e bine-venită.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest