Write a comment

avacccin

 

Cu... „aia nu, alilaltă nu”... NU MERGE. Merge cu implicare și responsabilitate. merge cu măsuri concrete, între care și.. VACCINAREA e o variantă. Și poate fi un impuls cu impact major în stooparea pandemiei.

Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat, în cadrul unei intervenții televizate, că ”După prima injecție, e o perioadă până corpul tău face anticorpi împotriva virusului. Mai trebuie inclusiv o injecție de rapel la unele dintre vaccinuri”.

 

„Atunci când va ajunge vaccinul în România se va comunica, se va explica, va fi totul transparent, nu va fi nimic lăsat sub semnul îndoielii. Atenție, nu suntem singuri, ce folosim noi va folosi toată Europa. Să înțeleagă lumea, nici guvernul francez și nici cel german nu vrea să facă vreun rău populației. Achiziția vaccinului anti-Covid este europeană, nu se va achiziționa ceva care nu prezintă siguranță. Studiile arată că aceste vaccinuri vor fi sigure și vor putea fi administrate fără probleme. Niciun medicament nu trece fără să aibă posibile efecte secundare, dar nu vorbim de probleme majore”, a spus Arafat, la Digi24.

Totodată, Arafat a explicat că pentru a întrerupe rata de răspândire a coronavirusului, e nevoie ca 70% din populație să fie vaccinată și că va exista cel mai probail o perioadă în care se va merge în paralel cu măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului. Șeful DSU spune că, în atare condiții, revenirea la o viață normală se va face mai rapid dacă oamenii vor accepta să se vaccineze. Sigur, nu va fi obligatoriu. Dar… dar acum nu trebuie să explice X medic sau X specialist, e de înțeles, din BUN SIMȚ, că PROTECȚIA, prin vaccinare, duce la efecte benefice pentru toată lumea! Că… „statul cu mâinile în sân” duce mai degarabă către… „povestea unui om leneș”...

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest