CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

vvvvvvvaccinu

N-or fi nebuni cu toții să achiziționeze ceva care să pună milioane d eoameni în pericol!!! Comisia Europeană urmează să semneze un acord pentru livrarea a 160 de milioane de doze din vaccinul candidat al companiei farmaceutice Moderna, a anunțat Ursula von der Leyen, dupăcum informează Agerpres.

„Mă bucur să anunţ că vom aproba mâine (miercuri - n.r.) un nou contract pentru a asigura un alt vaccin pentru COVID-19 în portofoliul nostru. Suntem pe cale să formăm unul din portofoliile de vaccinuri împotriva COVID-19 cele mai mari din lume. Acesta le va asigura europenilor acces la vaccinurile cele mai promiţătoare în curs de dezvoltare”, a declarat Ursula von der Leyen într-un briefing de presă, evocând şi un al şaptelea contract în perioada următoare, fără a furniza informaţii suplimentare.

Moderna a informat săptămâna trecută că analiza iniţială sugerează că vaccinul său candidat pentru noul coronavirus este eficient în proporţie de 94,5%, fiind al doilea grup farmaceutic care anunţă rezultate pozitive după testele clinice, primul fiind asocierea Pfizer-BioNTech.

Odată ce vaccinul candidat al Moderna se dovedeşte a fi sigur şi eficient, fiecare stat membru îl va primi în acelaşi timp în funcţie de mărimea populaţiei, a transmis von der Leyen.

Practic, trebuie să fie un mare motiv de speranță și bucurie, înseși faptul că, iată, vin tot mai multe informații, anunțuri referitoare la șansele de salvare reprezentate de vaccinurile anti-Covid. Și faptul că lumea e interesată, că factorii de decizie la nivel mondial și local se implică și vin cu informații proaspete, concrete, e DE BINE.

Campania de vaccinare anti-COVID-19, problemă de securitate națională". Și așa este! Dincolo de orice declarații.

„2020 va rămâne cu siguranță unul din cei mai dificili ani, pandemia ne-a schimbat tuturor viețile și ideea de a ne întoarce la normal este ceea ce își dorește fiecare.

Am spus încă de la început România, fii puternică!. Putem rezista doar împreună așa că noi ne vom îndeplini rolul de a susține lupta împotriva acestui virus”, transmit reprezentanții Ministerului Apărării Naționale.

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest