Write a comment

1D

Având în vedere situația încă destul de încordată cauzată de contexul pandemiei de COVID, de numărul încă mare de cazuri noi de la o zi la alta la nivelul județului Sibiu- de, de altfel, mai multe localități suportă... carantina, autoritățile anunță că nu vor fi organizate manifestări în spații publice pentru a celebra Ziua Națională. (până la urmă, marea sărbătoare o purtăm- și musai să fie așa- în suflet, și de simțit românește și de trăit 1 Decembrie o putem face vizionând online un spectacol al Junilor, citind poeziile lui Goga sau Coșbuc, răsfoind un roman al lui Rebreanusau, pur și simplu, spunând în gând o rugăciune!)

  • Instituția Prefectului județul Sibiu, a decis ca în acest an la Sibiu să nu fie organizată ceremonie militară. 
  • În data de 1 Decembrie, Prefectul județului Sibiu, președintele Consiliului Județean, Primarul municipiului Sibiu și Comandantul Garnizoanei Sibiu vor depune coroane de flori la Consiliul Dirigent și la Monumentul Ostașului din toate timpurile – în fața Cercului Militar. 

Ziua Națională a României, este o zi specială pentru fiecare român. Anul acesta, din cauza contextului epidemiologic această zi, va rămâne o zi de sărbătoare doar în sufletele noastre, întrucât nu vom avea parte de ceremonii militare ca în anii precedenți. Județul Sibiu este greu încercat în aceste momente și este de datoria noastră a tuturor, să fim responsabili și precauți, astfel încât să fim învingători în lupta cu acest virus invizibil, dar atât de prezent. 

 

Dragi sibieni, vă doresc multă sănătate și putere! Nu vă pierdeți speranța, căci împreună vom reuși să depășim toate aceste încercări! Românii au arătat de-a lungul istoriei ca sunt puternici și curajoși! La mulți ani, români! La mulți ani, România!” transmite prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu. 

 

 

foto: Pavel Diaconu, Centrul Creatiei Junii Sibiului

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest