Write a comment

EROI

„De 10 luni în prima linie, alături de fiecare pacient în parte. Ei sunt eroii zilelor noastre, sunt cei care au făcut un pas în față când a fost situația a cerut-o.

De ce avem nevoie de eroi?

Pentru că reprezintă ce e mai bun din cei care am putea fi. Eforturile lor de a rezolva provocările apărute demonstrează valorile noastre ca societate și servesc ca exemple puternice ale modului de a face o diferență. Și dacă destui oameni aud despre acțiunile lor, îi pot inspira și pe alții să facă ceva eroic.

De ce acum?

Dacă a existat vreodată un timp în care avem nevoie de eroi, acum este. Pandemia COVID-19 a creat provocări economice și de sănătate fără precedent. Vestea bună este că mulți oameni din toate categoriile sociale își fac partea pentru a ajuta. Personalul din domeniul sănătății. Oamenii de știință. Curierii. Cei ce lucrează în magazinele alimentare. Participanții la studiul vaccinului. Și fiecare român care își ajută un vecin, care poarta masca pentru a-i proteja pe cei din jurul său, care se implică.

Peste două zile sărbătorim Zua Națională. Anul acesta vă invităm să o sărbătorim în online, acolo unde oricum ne-am mutat mai toate activitățile anul acesta.

Arborați drapelul și haideți să adunăm cât mai multe poze ca cea de mai jos. Lăsați-ne imaginile în grupul România, fii puternică! accesând linkul:

https://www.facebook.com/groups/2355868521179244/

UN EXTRAORDINAR ÎNDEMN (din partea reprezentanților Ministerului Apărării Naționale): O sugestie, o... „mână” întinsă pentru un gest care să ne mobilizeze pe toți. Acum când e nevoie de toți în lupta pentru viață!

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest