Write a comment

PROTEST

Mai stiti vorba-aceea cu „tichia de margaritar”?

„Sa ne adunam in numar cat mai mare pentru a protesta impotriva unor restrictii menite sa ne supuna, sa ne priveze de libertate, sa ne razvratim impotriva unui sistem corupt, care incearca manipularea populatiei sub pretextul unui virus nesemnificativ in fata saraciei, a lipsurilor si foametei, a panicii si a disperarii, a pierderii 'normalitatii' de alta data. Alaturati-va pentru a lua atutidine si a lupta pentru libertatea noastra! Haideti sa ne facem auziti! Sa iesim pentru drepturile noastre, nu pentru interesele lor, pentru a vota!
Evenimentul va avea loc in functie de cati oameni se vor strange!” (https://www.facebook.com/events/1332107730499730/ )

ATENTIE, AUTORITATI! ATENTIE, SIBIENI! ATENTIE, DOMNILOR DOCTORI! Acesta este mesajul unor cetateni din Sibiu care pregatesc un protest in data de 4 decembrie, in Piata Mare din Sibiu!

Daaca aceasta manifestarea va avea loc, sa nu va mirati pe urma ca in zilele urmatoare vor creste iar cozile la UPU si va creste din nou numarul de cazuri noi la Sibiu!

Sigur, libertatea d eexprimare e garantata, fiecrae are dreptul la opinie, dar nu in asa masura incat chiar sa pui in pericol pe cei din jur si comunitatea.

Stim, e carantina, inca… prelungita, din pacate, inca sunt probleme, toti suferim, dar numai IMPREUNA putem indeparta pericolul. Si nu prin proteste si manifestari de strada, ci prin RESPONSABILITATE!
Ar fi interesant sa aflam in aceasta situatie parerea medicilor, a celor de la AMBULANTA, dar si opinia sibienilor…

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest