Write a comment

 MOOOS

„"Milă voiesc, nu jertfă!", aşa spunea Iisus cândva, arătând că în fața Sa era mai valoros gestul de grijă pentru cel în dificultate, decât bătăturile din genunchi. Şi mai spunea că, atunci când faci un bine, nu trebuie să ştie stânga ce face dreapta.

Ei bine... totuşi aş deconspira un gest frumos.

Mâine seară copiii îşi vor pune ghetuțele pentru a primi darul lui Moş Nicolae. Cei care au. Sunt încă mulți copii care n-au nici ghetuțe şi la noi, aici în Avrig.

Ei bine, pentru unii s-au găsit ghetuțe noi, pline cu daruri. Preoții parohi ai Bisericii Vechi din Avrig (Duminica Floriilor) cu sprijinul unor enoriaşi, al unor binevoitori mai de departe şi al Asociației Heidi, au "negociat" cu Moşul şi au reuşit ca peste 70 de copii necăjiți să fie pe lista acestuia şi să primească ghetuțele noi-nouțe în dar, pline cu dulciuri si cu alte daruri.

Când cumperi un dar scump copilului tău... pune deoparte câțiva lei şi ... intr-o zi poti să mai faci un copil fericit cu ceva atat de banal ca ... o pereche de ghete, o hăinuță sau măcar un set de căciulă, fular, şosete, mănuşi, NOI. Zâmbetul copilului tău va fi dublat de încă două: al celuilalt copil necunoscut şi al unui înger”. (Maria Grancea)

Fiecare dintre noi putem face RAI și zâmbet celor care au nevoie de noi!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest