Write a comment

 AAAAAAad

Fă binele de dragul binelui şi nu de dragul laudei sau al recunoştinţei. Binele făcut este el însuşi o răsplată”. (Ecaterina a II-a)

Eveniment de caritate: Asociația “Solidus” anunță că organizează o strângere de fonduri pentru copiii de la Centrul de Îngrijire Paliativă Hospice Sibiu din cadrul Asociației “Dr. Carl Wolff” în perioada 10-23 decembrie 2020 în mediul online.

Haideți să facem un bine, haideți să facem acești micuți să creadă în Moș Crăciun! 

Dorim să ducem tradiția mai departe, să ajutăm cum putem, așa cum am făcut în fiecare Crăciun, din 2003 până în prezent.

În ciuda lucrurilor care s-au întâmplat de-a lungul acestui an, noi, echipa “Solidus”, nu ne lăsăm înfrânți de acest virus și vrem să aducem zâmbet și căldură în sufletele cât mai multor copii cu prilejul sfintelor sărbatori creștine și avem nevoie de voi.

Sub deviza “Dar din dar se face rai, când oferi cu drag ce ai”, vă încurajăm să luați parte la campania “Dăruim împreună”. Astfel, Asociația ”Solidus” din Sibiu, în parteneriat cu Asociația ”Dr. Carl Wolff” așteaptă cu drag sprijinul vostru, având în vedere următoarele:

Pentru copiii de la Hospice se vor face donații în următoarele conturi bancare:

- CONT LEI: RO61 RNCB 0227 0360 5498 0034

- CONT EURO: RO34 RNCB 0227 0360 5498 0035

Comunicatul este transmis de Managerul de proiect: Strinu Robert Tiberiu și Ofițer de comunicare: Blănaru Eliza Beatrice.

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest