Write a comment

Militariiiiiii

Ministerul Apărării Naționaleanunță că pune la dispoziția Direcțiilor de Sănătate Publică din țară aproximativ 600 de militari, pentru eficientizarea activității în contextul actual.

Potrivit anunțului oficial, militarii vor îndeplini sarcini de operatori call-center, vor participa la realizarea de anchete epidemiologice și vor fi operatori de calculator, pentru completarea bazelor de date.

Colaborarea cu Direcțiile de Sănătate Publică se realizează în baza unor protocoale instituționale, la solicitarea acestora.

Primii 230 dintre militari acționează deja, începând de marți, 15 decembrie, în județele Alba, Arad, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea.

De asemenea, sunt pregătite efective care să-și desfășoare activitatea, în aceleași condiții, în Municipiul București și în alte județe, în funcție de solicitările direcțiilor de sănătate public”, au transmis marți reprezentanții ministerului de resort.

 

 foto: MApN/Facebook

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest