CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

VACCCINNNNN

Dr Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid a precizatla început de an că, deluni, 4 ianuarie, va începe vaccinarea în 90% din cele 270 de centre organizate special.

În condișiile date, ar urma să se ajungă la o medie de 20.000 de persoane imunizate zilnic. Până în prezent au fost vaccinate 13.200 persoane.

“De luni, 4 ianuarie, activitatea va fi începută în peste 90% din cele 370 de centre de vaccinare destinate pentru personalul medical, ceea ce ar trebui să ne asigure o imagine reală a ratei de vaccinare din România. Eu cred că numărul va fi mult mai mare şi vom reuşi să acoperim într-un timp relativ scurt, cel puţin până la jumătatea lunii ianuarie, mare parte din personalul medico-social, ceea ce ne creează posibilitatea cât se poate de reală ca, din a doua jumătate a lunii ianuarie, să începem vaccinarea pentru etapa a doua din Strategia de vaccinare, începând cu vaccinarea persoanelor din căminele rezidenţiale, din centre medico-sociale”, declarat medicul Valeriu Gheorghiţă, potrivit News.ro.

Rămâne acum de văzut dacă predicțiile medicului se vor adeveri și dacă cei care se pot vaccina în această etapă doresc să se imunizeze.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest