CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 Vaccciiiin

Persoanele care se vaccinează împotriva Covid-19 nu vor mai fi carantinate timp de 14 zile în cazul în care intră în contact direct cu un bolnav.

Anunțul a fost făcut de Adriana Pistol, director al Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP.

Adriana Pistol a declarat, în timpul unei conferințe de presă de la Guvern, că, astfel, definiția contactului direct va fi modificată.

„E logic ca o persoană vaccinată și sănătoasă imunologic să nu mai fie carantinată. Se vor mai relaxa unele tipuri de măsuri”, a precizat Adriana Pistol.

Totodată, aceasta a precizat însă că măsura ar urma să se aplice doar pentru persoanele care au făcut și a doua doză de vaccin (ABSOLUT LOGIC!), la o distanță de 10 zile de la cea de a doua imunizare, astfel încât persoanele respective aibă încheiat procesul de vaccinare și să aibă anticorpi.

 Sigur, însă, asta nu înseamnă că acuma, gata, „zburdăm” pe la mall și pe oriunde ca-n codru, că nu mai suntem vigilenți, că ne facem de cap, aiurea...

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest