CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

ASAL

Decizia incorectă de a traversa strada printr-un loc nepermis, a atras consecințe grave pentru un cetățean în vârstă de aproximativ 50 de ani. Acesta a fost accidentat seara trecută de un autoturism în zona centrală a municipiului Sibiu.

Printre autoturismele care așteptau blocate în trafic se aflau doi dintre pompieri de la ISU Sibiu- Sg Maj Raul Gheorghiu și Sg Maj Mihail Chișbac. Cei doi sunt pompieri militari ai Detașamentului Sibiu și joi seară se aflau în timpul liber, după o zi relaxantă la ski.

Instinctul i-a determinat pe loc să pătrundă în aglomerație pentru a evalua ceea ce tocmai se întâmplase, desigur cu gândul de a da o mână de ajutor.

Este acel sentiment de curaj, OEMNIE și determinare pe care-l poartă orice salvator.

La locul evenimentului se scurgeau primele secunde... "este un om căzut pe jos..."- rosti în grabă Raul (sg.maj.Gheorghiu), dar vorbele nu își aveau rostul… conta doar timpul care se scurgea!

În condițiile date, în cea mai mare grabă a evaluat cu atenție bărbatul căzut și l-a așezat într-o poziție de siguranță până la sosirea colegilor pe care i-a sprijinit prin transmiterea promptă a informațiilor în dispeceratul ISU Sibiu.

Din fericire, bărbatul accidentat a fost transportat la spital conștient și în stare stabilă.

Noi, sibienii, nu putem decât să luăm exemplu și, pînă una-alta, să MULȚUMIM celor doi SALVATORI și colegilor lor care prin implicare și spiritul lor civic au demonstrat că viața este întotdeauna și în orice circumstanță o prioritate.

Un om trăiește acum datorită lor!

Mereu alături de semeni, întotdeauna salvatori!

Mereu salvatori chiar și în timpul liber....

FELICITĂRI, oameni minunați!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest