Write a comment

 POLTIST

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, cu sediul în municipiul Sibiu, Str. Revoluţiei, nr. 4 - 6, judeţul Sibiu, continuă recrutarea și selecția candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea februarie – aprilie 2021, învăţământ cu frecvenţă, astfel:

 

1. pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” – Câmpina;

2. pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” – Cluj-Napoca;

3. pentru Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră “Avram Iancu” – Oradea.

 

Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educaţională prevăzută la unităţile de învățământ postliceal pentru cifrele de şcolarizare aprobate în anul şcolar 2020 – 2021 (Anexa nr. 1 ) şi de domiciliul/reşedinţa înscrise în cartea de identitate a candidatului.

Cererile de înscriere se pot depune până în data de 28 februarie 2021 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 12.00 – 16.00) la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu din mun. Sibiu, str. Revoluției, nr. 4 – 6, jud. Sibiu.

La Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu se pot înscrie candidații care îndeplinesc condițiile legale și criteriile specifice de recrutare și care dețin domiciliul sau reședința pe raza județului Sibiu, conform datelor din cartea de identitate.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, la numărul de telefon 0269/208.318, precum și pe site-ul instituției noastre sb.politiaromana.ro, secțiunea Carieră, sub-secțiunea Admitere instituții învățământ sau pe site-ul oficial al instituțiilor de învățământ postliceal din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest