CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

ASOTIIIIII

Din dorința de a sprijini și de a fi alături persoanelor care vin zilnic în Adăpostul de Noapte din Sibiu, soții Mihaela și Marius Hăgeanu au hotărât să se vaccineze împotriva COVID-19.

Aceștia au ales să-și canalizeze toată energia în folosul celor cu o situație mai puțin fericită, persoanele fără adăpost. Marius Hăgeanu este șeful adăpostului, iar soția sa, Mihaela Hăgeanu, este responsabilă de cantina centrului.

Sunt oameni cu suflet de aur și împreună cu angajații instituției vin în ajutorul celor care au nevoie atât de o masă caldă, cât și de un loc de dormit.

„Cu intervenția echipelor mobile coordonate de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, oamenii fără adăpost au beneficiat de vaccinul împotriva COVID-19.

În continuare, persoanele fără adăpost care sunt înregistrate în evidențele primăriei Sibiu și care aparțin de Adăpostul de Noapte din Sibiu se pot imuniza în Etapa a II-a de vaccinare”, transmit autoritățile.

 

Povestea celor doi a fost publicată pe pagina RO Vaccinare.

La rândul nostru, îi felicităm și le mulțumim în numele comunității sibiene.

PRECIZARE: Până în acest moment, în România, au fost vaccinate 414 persoane fără adăpost, adică 31% din totalul celor aflate în această situație.

 

 

Foto: Adăpostul de Noapte Sibiu

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest