CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Vetilattt

Autoritățile informează că joi, 4 martie a.c. secretarul de stat, domnul Raed Arafat, a semnat dispoziția numărul 676/2021, privind aprobarea repartiției unor tipuri de echipamente și materiale achiziționate de IGSU și destinate acțiunilor de intervenție în combaterea infecțiilor COVID-19.

Conform dispoziției, s-a aprobat distribuția unui număr de 300 de ventilatoare pentru ventilație non invazivă CARAT II Pro, ventilatoare achiziționate de IGSU. Începând de astăzi, 5 martie a.c. se va efectua distribuția acestor ventilatoare către instituțiile beneficiare.

Județului Sibiu i-au fost alocate un număr de 9 ventilatoare repartizate în unitățile sanitare astfel:

  • Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu – 1
  • Spitalul General CF Sibiu 2
  • Spitalul Municipal Mediaș – 2
  • Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu – 4

Totodată, conform Ordinului Comandantului Acțiunii nr. 9248/2021 vor fi distribuite și accesoriile pentru ventilatoarele mecanice și dispozitivele concentratoare de oxigen, prin grija Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu către instituțiile sanitare beneficiare.

Precizăm faptul că, a fost emis Ordinul Comandantului Acțiunii nr. 9247/2021, în baza căruia s-a aprobat distribuția de materiale provenite din achiziții centralizate ale IGSU sau provenite din donații, destinate acțiunilor care se realizează în cadrul campaniei de vaccinare împotriva virusului SARS CoV-2. Astfel din totalul de 5.000.000 de tampoane alcoolizate, județului Sibiu îi sunt distribuite un număr de 90.000 de tampoane alcoolizate.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest