CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

xxxx

OFICIAL: 86.747 de apeluri au fost preluate în ultimele 24 de ore!

Câteva cifre care prezintă activitatea celor aflați în sprijinul persoanelor care întâmpină dificultăți cu programarea la vaccinare:

( 44.760 de apeluri/zi este media din ultimele 7 de zile;

* 19.600 de apeluri/zi este media zilnică de la operaționalizarea centrelor;

* 1.776.800 de apeluri preluate în ultimele 3 luni de zile

* 1.379 de militari în 51 de structuri Call Center cu 625 linii telefonice asigură suportul persoanelor pentru programarea la vaccinare și sprijinul direcțiilor de sănătate publică județene.

  • 4.311 personal militar și civil din MApN implicat în campania de vaccinare.

 

Și… toate astea în ciuda acelora care spun (după propria GÂNDIRE*…) că „Voi, cei care vă vaccinați, sunteţi cei care aduceţi Apocalipsa! voi, dornicii de vaccin, aveţi încredere în ăştia că vă vor binele?

Ce e în capul vostru?

În Sfânta Scriptură, la Apocalipsă, se spune că, în acele zile, oamenii au minte, dar nu gândesc, au ochi dar nu văd, au urechi dar nu aud.

Exact asta se întâmplă cu voi, acum! Sunteţi cu capul în nori!

Vă lăsaţi manipulaţi şi minţiţi de parcă nu aţi avea creiere cu care să vă întrebaţi anumite lucruri.

Voi, vaccinaţilor, sunteţi cei care aduceţi Apocalipsa!

Voi, cei care aşteptaţi cu nerăbdare să vă vaccinaţi, în speranţa că aşa veţi scăpa de covid, ar fi bine să ştiţi anumite lucruri şi să vă puneţi nişte semne de întrebare înainte de a vă lăsa vaccinaţi”. „Cum credeţi că a apărut noua tulpină de covid în Marea Britanie la scurt timp după vaccinare? Nu cumva din cauza vaccinului? Nu cumva cei vaccinaţi au făcut ca acum să se răspândească cu adevărat covidul?

Voi, cei vaccinaţi, puteţi deveni un fel de „bombiţe” medicale”(preluat dintr-o postare pe Facebook a unui… jurnalist de provincie care, probabil, se consideră, dincolo de orice, specialist, mult peste- în fapt… mult SUB ceea ce spun medicii)

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest