CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

PARYMMM

În ceea ce priveşte petrecerile din cluburi, sigur că în această perioadă această activitate este restricţionată şi, în funcţie de indicele la mia de locuitori, ştim până la ce oră avem permisă deplasarea în noaptea de Înviere. Aceste unităţi economice nu sunt deschise. Ele nu pot funcţiona.

Ne dorim ca pas cu pas, în funcţie de evoluţia acestei epidemii, în funcţie de modul în care Guvernul va ridica gradual restricţiile impuse, tot gradual ne putem gândi ca într-un viitor apropiat aceste petreceri să fie permise, tot cu respectarea anumitor reguli. În acest moment nu avem o reglementare care să permită acest lucru”, a declarat Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, duminică dimineață, într-o intervenție televizată.

“Este permisă cazarea în cele 17 staţiuni de pe litoral, sunt evidenţiate în hotărârea CNSU, cu respectarea măsurilor  de protecţie sanitară şi, foarte important, cu respectarea acelei reglementări - maxim 70% din capacitatea de cazare să fie ocupată”, a punctat oficialul.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest