CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

PANDEMIEMUZ

INEDIT sau... poate... necesar...?! Un Muzeu al Pandemiei. DE CE?! Poate că ar trebui, cumva, să ne dea de gândit...

Pe 22 mai, de la ora 12:00, la Rezidența BRD Scena9 din București se deschide pentru vizitare Identități Fragile – Muzeul Pandemiei, prima expoziție participativă dedicată emoțiilor din pandemie, depozitate în obiecte-poveste care au însoțit publicul în ultimul an.

Identități Fragile – un muzeu al obiectelor-emoție donate de public - este un proiect cultural al Rețelei Naționale a Muzeelor din România (RNMR) și a fost conceput ca un experiment muzeal unic în țară, menit să dea o voce emoțiilor personale generate de pandemie prin intermediul obiectelor și a poveștilor lor, primite în urma colectei publice derulate în perioada 15 martie – 15 aprilie 2021.

Expoziția Identități Fragile – Muzeul Pandemiei poate fi vizitată în perioada 22 mai – 4 iulie 2021, la Rezidența BRD Scena 9 (Str. I.L. Caragiale 32).

Intrarea este gratuită, dar pentru a putea controla fluxul de vizitatori în condițiile prevederilor legale, este necesară programarea online  în prealabil, la linkul - booking.appointy.com/RezidentaBRDScena9

Program de vizitare: Marți - Vineri: 16:00 - 20:00 / Sâmbătă - Duminică: 12:00 - 20:00.

Creată ca o expoziție care nu oferă răspunsuri, dar care stârnește curiozitatea și face loc perspectivei personale a fiecărui vizitator, Identități Fragile prezintă obiecte devenite micro-jurnale, care exprimă noua realitate în care trăim. Sunt obiecte care au depozitat bucurii sau tristeți, care au asigurat conexiunea cu cei dragi, au declanșat amintiri sau noi hobby-uri și care, prin expunerea publică, își continuă misiunea de împărtăși public emoții și istorii personale într-un spațiu comun și de a crea o memorie a unor timpuri fragile.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest