CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

O femeie, care pretindea ca este din Sibiu, a fost la un pas de a pagubi Arhiepiscopia Sibiului. Ea a mers la IPS Laurentiu Streza si i-a cerut bani pentru a-si opera fata bolnava. Preotii au pus mana de la mana si au reusit sa stranga 10.000 de lei, insa la ancheta sociala s-a descoperit ca, de fapt, cazul social nu exista.

Totul s-a intamplat in urma cu aproximativ doua saptamani. Femeia a mers la Catedrala Mitropolitana cu pretextul ca are nevoie de bani pentru a-si opera fetita foarte bolnava. Prelatii bisericii au inceput sa stranga ban cu ban si au ajus la o suma destul de mare, pe care au si aprobat-o. 10 mii de lei ar fi urmat asa zisul caz social sa primeasca din partea Arhiepiscopiei Sibiului daca in urma anchetei sociale nu reiesea ca fetita nu suferea de nimic.

”Nu toti cei care cer bani au nevoie chiar de bani. Am fost deja santajati de o provocare din aceasta care sensibilizeaza sa ajutam o fetita care trebuia operata. Noi am aprobat o suma mare, dar cand am facut ancheta sociala, n-a prezentat absolut nimic. Ii dadusem o suma pentru care am fi plans dupa aceea”, a declarat Mitropolitul Ardealului, Inalt Prea Sfintitul Laurentiu Streza.

Din fericire, femeia care a incercat sa scoata bani de la preotii ortodocsi n-a primit niciun ban  pentru ca „la vreme potrivita noi am descoperit si persoana a disparut”, a mai adaugat IPS Laurentiu Streza.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest