CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Sibienii care au fost muscati de capusa si sunt suspecti de boala Lyme nu vor putea afla daca sunt bolnavi sau nu pana in luna iunie. Potrivit Directie de Sanatate Publica Sibiu, banii pentru cumparare chiturilor pentru teste au fost epuizati.

Testarile pentru boala Lyme, la Sibiu, au fost stopate. Stocul de chituri a fost epuizat, astfel ca cei cu suspiciune de boala Lyme vor trebui sa astepte cateva luni pentru a afla daca au sau nu Boala Lyme.

Trebuie sa va spun ca medicul clinician nu asteapta rezultatele de laborator. Din clipa in care a vazut o simptomatologie sugestiva pentru boala Lyme, incepe tratamentul. Daca noi ne-am straduit, la DSP Sibiu, sa avem pe plan local testare Eliza. Am avut pana in luna februarie posibilitatea de a avea si confirmarile de la Centrul Regional de Sanatate Publica Cluj, iar dupa aceasta data nu s-au mai putut face testari. Avem in asteptare 22 de seruri care asteapta diagnosticare Western Blot", a declarat reprezentantul DSP Sibiu, Georgeta Marga.

In momentul de fata, se asteapta raspunsul de la Cluj a 22 de probe preluate de la sibieni, acesta urmand sa ajunga cel mai devreme in luna iunie.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest