CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Sute de militari din intreaga lume vor arata curiosilor cateva dintre manevrele pe care le folosesc in lupte, in cadrul zilei portilor deschise pentru vizitatori ai "Sauber Guardian 13". Exercitiu militar va avea loc la Cincu.

300 de militari din Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Moldova, Polonia, Serbia si Ucraina  sunt reuniti la Cincu pentru pregatire. Maine, si simplii vizitatori pot vedea cateva dintre exercitiile pe care militarii le fac.

"Exercitiul este organizat de Statul Major al Fortelor Terestre si Comandamentul Fortelor Terestre ale SUA din Europa si are ca obictive principale antrenarea militarilor in planificarea, conducerea si executia operatiilor militare in mediul operational actual si demonstrarea capabilitatilor centrului de instruire prin simulare. In cadrul activitatii, vor fi prezentate exercitii demonstrative, manevre si trageri cu diferite tipuri de armament si munitii reale si se vor vizita facilitatatile Centrului de instruire pentru lupta al fortelor terestre din Cincu", se arata intr-un comunicat de presa al MApN.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest