CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Un grup de parinti cere, pe una din retelele de socializare, Primariei Sibiu ca toti copiii sub 7 ani sa aiba acces gratuit la Gradina Zoologica. 

Pentru a obtine acest lucru, a fost creata si o pagina de facebook, „Gratuit la Gradina Zoologica pentru copiii sub 7 ani”.  Aici a fost postata si o scrisoare adresata Primariei Sibiu.

In calitate de parinte apreciez eforturile depuse in ultimii ani pentru extinderea si imbunatatirea serviciilor oferite la Zoo Sibiu care atrage un numar mare de sibieni an de an. Probabil ca in planurile dvs exista dorinta de a creste acest serviciu public si este de apreciat. As dori totusi sa fac o sugestie referitor la noua regula de acces in Zoo Sibiu pentru copii: cei ce stau in carucior au gratis, cei ce nu stau in carucior (ca merg pe jos sau stau in bratele parintilor care poate nu isi permit un carucior) platesc. Stiu ca veti spune ca pretul de 2 lei pentru un copil e modic, dar trebuie sa ne gandim la toti copiii si la aceia a caror parinti nu isi permit acei 2 lei per copil pe langa taxa pentru adulti de 3 lei (pentru ca toti copiii vin insotiti de cel putin un adult). De aceea va propun sa inititiati in Consiliul Local Sibiu o hotarare pentru scutirea la platei taxei de intrare la Zoo Sibiu pentru toti copiii sub 7 ani. Astfel, veti incuraja prezenta mai mutlor copii in acest spatiu educational, iar cei de sub 7 ani este evident ca vor veni insotiti de adulti, care platesc taxa de intrare, deci aduc bani la bugetul institutiei. Daca este dificil de implementat o astfel de decizie de angajatii de la poarta Zoo, puteti aplica o alta deja celebra in toata lumea in astfel de spatii pentru copii: toti copiii sub 120 cm inaltime au gratuita intrarea. Cu un simplu marcaj la poarta acest lucru se rezolva simplu, eficient, elegant si chiar distractiv pentru copii”, scrie pe pagina de facebook  "Gratuit la Gradina Zoologica pentru copiii sub 7 an".

Pana acum, pagina de facebook a strans 115 like-uri.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest