CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Sibienii care locuiesc pe Clae Dumbravii vor ramane astazi fara apa. Asa se va intampla si cu locuitorii de pe alte patru strazi din cauza lucrarilor de cuplare la reteaua noua de apa a consumatorilor de pe strada Octavian Goga. Alimentarea cu apa pe cele cinci strazi va fi reluata dupa ora 20.00.

Sistarea apei va incepe la ora 08.00.

SC „Apa Canal” SA Sibiu anunta ca luni, 29 aprilie ac, in intervalul 08,oo – 22,oo, vor fi executate lucrari de cuplare la reteaua noua de alimentare cu apa a consumatorilor de pe strada Octavian Goga. In intervalul mentionat se va intrerupe furnizarea pentru abonatii din permietrul delimitat de strada Privighetorii – Calea Dumbravii ( partea numerelor cu sot) – strada Vlahuta – strada Octavian Goga – Aleea Calaretilor.Lucrarile de cuplare sunt executate de SC „Constructii” SA Sibiu in cadrul Contractului „Extinderea si reabilitarea retelelor de apa si canalizare din municipiul Sibiu si comuna Selimbar” finantat prin POS Mediu”, anunta SC Apa Canal Sibiu.

 O autospeciala cu apa  va stationa  pe strada Octavian Goga, in aproierea intersectiei cu strada Argesului, pana la ora 20.00, cand se apa va curge din nou la robinete.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest