CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Editia din acest an a Targului de Paste a atras aproximativ 3.000 de turisti. Potrivit organizatorilor, numarul de turisti din acest an a fost un record.

Vremea frumoasa din ultimele saptamâni, vacanta scurta de Pasti,  dar si ofertele turistice de tip city break conturate in jurul targului, programul cultural si faptul ca Sibiul se mentine in topul preferintelor romanilor ca destinatie de vacanta  au ca turistii sa vina in numar mare la Targul de Paste.

Suntem foarte multumiti de felul in care a fost primita aceasta editie a Targului de Pasti. Desi bilanțul este inca unul provizoriu, va reiesi cu siguranta ca a fost una dintre cele mai bune editii de pana acum. Ne-a avantajat foarte mult perioada in care a fost organizat pentru ca au venit foarte multi turisti romani si straini, vremea a contribuit si ea intr-o foarte mare masura la reusita evenimentului si, nu in ultimul rand, programul de activitati pentru copii”, a declarat Andrei Dragan, organizatorul evenimentului.

Cel mai atragator punct al editiei cu numarul patru a Targului de Paste a fost caruselul. Potrivit organizatorilor, aproximativ o mie de copii au "calatorit" cu personaje din basme sau cu masina.

Anul acesta, 46 de producatori veiti din 16 judete au expus produse traditionale la Targul de Paste.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest