CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu este cuprinsa de flacarile unui mare incendiu. Acesta este scenariul pe care pompierii il vor avea la exercitiul pe care il vor face marti, 14 mai.

Exercitiul va incepe la ora 10.00.

"Formatiunile de interventie vor executa o actiune de stingere a incendiului izbucnit la Casa de Cultura a Sindicatelor. Personalul existent in aceasta cladire va fi evacuat si vor fi cautate si salvate persoanele prinse sub daramaturi cu ajutorul cainilor antrenati special in acest scop. De asemenea, echipa de interventie a Serviciului Judetean de Salvamont va salva persoanele blocate la etajele superioare", anunta reprezentantii Primariei Sibiu.

Alte doua exercitii ale pompierilor impreuna cu Politia Locala, Politia Municipiului Sibiu, Salvamont, Centrul Chinologic si Crucea Rosie vor mai avea loc in aceeasi zi. Unul dintre ele va avea loc in scolile si liceele din Sibiu unde scenariul cuprinde producerea unui cutremur.

Cel de-al treilea exercitiu care va avea loc martea viitoare vizeaza prezentarea unei tabere de sinistrati organizata in fata stadionului municipal.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest