Write a comment

HAI ȘI VOI! Echipa Consiliului Județean Sibiu se mobilizează sâmbătă, 28 septembrie, pentru curățenie într-o zonă emblematică a județului Sibiu: Rezervația Bâlea Lac și Transfăgărășan.

 

Te așteptăm alături de noi! Este îndemnul celor de la Consiliul Județean Sibiu, conștienți de necesitatea și de impactul aceștei inițiative.
Locul de întâlnire: Baza Salvamont Sibiu - ora 10.00.
Prin această acțiune cei din conducerea județului se alătură campaniei Let's Do It Romania împreună cu ADI ECO Sibiu, ISU Sibiu Asociația Județeană de Turism Sibiu, Salvamont Sibiu, SOMA, parteneriatul fiind deschis și altor instituții care doresc să se alăture.

Președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, îndeamnă, la rândul său, la… implicare. Firește, mai ales că vorbim despre unul dintre simbolurile și atracțiile majore din turismul românesc! „Bâlea Lac merită un exemplu dat de sibieni: nu e rușine să faci curățenie, e rușine să lași mizerie în urma ta! Am fost și anul trecut de Ziua Națională de Curățenia la Bâlea Lac, pentru că e o carte de vizită a județului Sibiu. Am adus apoi la aceeși masă operatorii din zonă ca să îmbunătățim gestionarea deșeurilor în zona Bâlea.

Revin și anul acesta pentru a vedea ce s-a mai schimbat și vă invit să vă alăturați pentru că numai împreună facem o diferența!”

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest