CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

DESURI

InfoCons - Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea   Programelor si Strategiilor din Romania a incheiat un Protocol cu Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor ce are ca obiect implementarea unei Campanii de educare si informare a consumatorilor in domeniul protectiei mediului –“ Inchide!Stinge!Recicleaza! – Tu esti exemplu!” - din perspectiva informarii corecte a acestora cu privire la colectarea separata a deseurilor.

InfoCons - Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.infocons.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor– ARMID este o organizatie neguvernamentala de Protectia mediului ce are drept scop educarea si informarea cetatenilor cu privire la beneficile colectarii separate in Romania.

Prin semnarea Protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, in beneficiul consumatorilor din Romania.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest