CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Cibinnn

„Vom iniția și aproba luna aceasta, în comun, consilierii PNL și FDGR, realizarea unui sistem de colectare a gunoaielor de pe râul Cibin. Practic, asta înseamnă că se va colecta tot ceea ce vine din amonte, de la bucăți de mobilier, anvelope și până la PET-uri, contribuind astfel nu numai la curățarea râului care ne străbate orașul, ci și la reducerea semnificativă a deșeurilor care ar ajunge mai apoi în Olt.

Iată cum o soluție aparent simplă - un baraj plutitor – are efecte benefice atât pentru oraș, cât și pentru reducerea poluării pe râurile din aval.

👉 Există o propunere tehnică la care, probabil, specialiștii vor aduce completări, iar suplimentar propunem ca iluminatul și supravegherea sistemului să fie făcute cu panouri solare.

Am discutat cu doamna primar Astrid Fodor o parte dintre detaliile proiectului comun PNL-FDGR și sunt convins că inițiativa se va materializa în termenul cel mai scurt după aprobarea sa de la sfârșitul lunii. Am fost de acord împreuna că această inițiativă vine ca o completare naturală la proiectul de amenajare a malurilor Cibinului pe care Primăria l-a inițiat deja, și suntem convinși că aceste demersuri vor contribui semnificativ la eforturile de creștere a calității vieții în orașul nostru.

👍 Mulțumesc pe această cale pentru deschiderea sa și domnului viceprimar al municipiului Cluj Napoca, Dan Ștefan Tarcea, cu care am purtat discuții de documentare pentru acest proiect de baraj plutitor, care este deja funcțional pe Someș”.

 Mesajul vine din partea lui Adrian Bibu, fost candidat la Primăria municipiului Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest