CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

universitatea lucian blaga sibiu

Viitorii student ai universiattii sibiene au la dispozitie peste 1600 de locuri, la toate specializarile, fara taxa, si aproximativ 2500 de locuri cu taxa. Prima facultate care incepe inscrierile este cea de Litere si Arte.

Inscrierile la concursul de admitere pentru Facultatea de Drept, Facultatea de Inginerie, Facultatea de Stiinte, Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului si Facultatea de Stiinte Economice au loc in perioada 15-20 iulie, iar pentru Facultatea de Teologie, in perioada 15-22 iulie, Facultatea de Litere si Arte, in perioada 9-17 iulie, Facultatea de Stiinte Socio-Umane 15-23 iulie si Facultatea de Medicina in perioada 16-20 iulie.

La majoritatea specializarilor admiterea se face pe baza de concurs de dosare, criteriul de selectie reprezentandu-l media de la bacalaureat. Exceptie fac anumite specializari din cadrul Facultatilor de Teologie, Drept, Stiinte Socio-Umane, Inginerie, Stiinte si Medicina.

Taxa de inscriere este de 250 de lei la Facultatea de Medicina si 150 de lei la celelalte opt facultati.

Cei care vor sa urmeze masterul se pot inscrie in aceeasi perioada, ca cei care se inscriu pentru studiile de licenta. Oferta educationala pentru master consta in 900 de locuri finantate de la bugetul de stat si 1930 de locuri cu taxa.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest