CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

scoala

Prezent la Sibiu, la dezbaterea pentru regionalizare, ministrul delegat al Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a declarat ca reprezentatii Ministerului Educatiei ar trebui sa se gandeasca la reintroducerea examului de admitere la liceu si facultate.

Vicepremierul Liviu Dragnea a tinut sa precizeze ca a intrat cu o medie de 9,23 la facultate pentru ca a sustinut „un bacalaureat care nu era patat de obiceiurile din zilele noastre”.

Vreau sa salut un fost coleg de liceu cu care am invatat pentru Bacalaureat si facultate si imi aduc aminte ca am intrat la facultate cu vreo 9.23 dupa ce am dat un bacalaureat care nu era patat de obiceiurile din zilele noastre si nu era patat pentru ca sistemul era gandit altfel”, a declarat Liviu Dragnea.

Potrivit lui Dragnea, politicienii ar trebui sa aiba curajul sa restructureze invatamantul.

Trebuie sa avem curaj sa ne hotaram pana la urma cum structuram Educatia. Atata timp cat noi admitem la liceu cu mediile din a VIII-a, iar la facultate cu media de la bacalaurat sau de la aumite materii din timpul liceului, sigur ca se concentreaza foarte mult pe acest examen”, a explicat Dragnea.

Pentru a fi stopate aceste lucruri, ideal ar fi ac examenele de admitere la liceu si bacalaureat sa fie reintroduse.

Ar trebui sa se gandesca serios cei de la Ministerul Educatiei si alti lideri politici, daca nu cumva, ar trebui reintrodus, macar ceea ce era inainte, si anume examen de admitere in liceu, examen de trepta, examen de admitere la facultate si fiecare, in functie de capacitati se specializeaza si ajunge sa conduca parti din aceasta tara care genereaza progres”, a concluzionat Dragnea.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest