CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

inscrieri bac

Absolventii de liceu care nu au reusit sa ia note de trecere la toate probele sustinute in prima sesiune a bacalaureatului sau nu au reusit sa aiba, cel putin, media 6, se pot inscrie, din nou, pentru sustinerea bac-ului. Inscrierile incep astazi si sureaza pana vineri.

Sibienii care nu au reusit sa promoveze bacalaureatul au la dispozitie cinci zile pentru a se  reinscrie pentru sustinerea examenului.

Cei care vor sa se inscrie cat mai repede o pot face chiar de astazi. Cererile de sustinere a bacalaureatului se pot depune pana in 19 iulie iar examenul se va sustine in august.

Astfel, intre 19  si 20 august se va sustine evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, 19 – 21 august, evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba maternal, 20 – 21 august, evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie international, 22 – 23 august, evaluarea competentelor digitale. Din 26 august vor incepe probele scrise, prima fiind cea la limba si literatura romana. In 27 august se va sustine proba scrisa la limba si literatura maternal, in 28 august, proba scrisa obligatorie a profilului,  iar in 30 august, proba scrisa la alegere a profilului si specializarii.

Primele rezultate ale celei de-a doua sesiuni a bacalaureatului se vor da in 2 septembrie. Cei care nu vor fi multumiti de rezultatele obtinute pot depune contestatii iar rezultatele finale ale celei de-a doua sesiuni ale bacalaureatului se vor da in 5 septembrie.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest