Write a comment

 

Sub genericul acestui motto grăitor, elevii clasei a II a E de la Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga Sibiu au sărbătorit vineri, 5 octombrie 2018, tradiția Zilei Educaţiei.

 

Așa cum aflăm chiar de la inițiatori, scopul activităţii a fost acela de a sublinia rolul şi importanţa educaţiei în viaţa fiecărui copil, atât din şcoală, cât şi din afara ei.

În semn de apreciere pentru munca depusă la clasă, elevii au dăruit doamnei învățătoare câte o floare pe care şi-au expus cele mai bune gânduri. Copiii au dorit să-și exprime, în acest mod, recunoştinţa pentru dedicația și devotamentul cu care Doamna, cu har și neosteneală, le transmite din cunoștințele sale și le deschide cale dreaptă către carte.

 

Drept mulţumire pentru respectul şi mesajele frumoase pe care le-a primit, doamna învățătoare a răspuns elevilor cu aceeaşi monedă, dezvăluindu-şi dragostea şi grija pentru micii şcolari cărora le îndrumă pașii.

Educaţia înseamnă viitor, libertate, pace, bunăstare, progres, o ,,armă” cu care, dacă dorim, putem schimba lumea!“, a mărturisit cu emoție doamna învățătoare Mariana Chirhoc.

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest