Write a comment

Indicatorii tehnico-economici pentru Studiu de fezabilitate al construcției noii grădinițe din Șelimbăr s-a aflat pe masa consilierilor locali la ședința din 30 octombrie. Conform Studiului de fezabilitate ”Construire grădiniță D+D+2E, împrejmuire”, investiția totală va fi de 5,38 de milioane de lei, cu TVA inclus.

”Este un proiect pe care mi-l doresc de mult timp, iar acum se apropie de faza finală cea de construire. A fost dificil de găsit terenul, este greu să întocmești mii de acte, să răzbați prin birocrație, însă cred că rezultatul va mulțumi pe toată lumea și va putea fi de folos șelimbărenilor mulți ani de acum înainte. Este important de semnalat faptul că ne dorim ca aici să poată veni copii începând de la vârsta de doi ani”, a declarat primarul Marius Grecu.

IMPORTANT: Conform proiectului, suprafața totală a clădirii va trece de o mie de metri pătrați. La demisol este prevăzută o spălătorie-uscătorie, spații tehnice, dar și o cameră pentru centrala termică. La parter sunt prevăzute două săli și dormitoare pentru grupele mici, birouri și grupuri sociale pentru educatori, copii și persoane cu dizabilități, precum și bucătăria și o sală polifuncțională. La etajul întâi este loc pentru grupele mijlocii, iar la etajul al doilea sunt prevăzute spații pentru grupele mari.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest