Write a comment

SITE SCOALA

Ce frumos e să dăruiești... fericire unor copii!

Bucuraţi-vă de ceea ce ei vă spun vouă... şi primiţi îndemnurile lor pentru anii frumoşi ce vor urma în vieţile voastre!

Anul 2020 a fost un an greu pentru întreaga lume, şi pentru noi, şi pentru voi, şi cel mai greu ne-a fost că nu ne-am văzut, că nu ne-am întâlnit faţă în faţă, că nu ne-am putut spune oricând şi la orice oră gândurile, scopurile, păsurile.

Din fericire noi, ca dascăli, vă cunoaştem scopurile; sunt scopuri măreţe, sunt scopuri pe care voi vreţi să le îndepliniţi pentru a ajunge adulţi responsabili, cu calităţi deosebite; să vă găsiţi rolul şi calea în viaţă şi, atunci când ne vom reîntâlni după ani, să fim mândri şi fericiţi uni de alţii, să fim mândri şi fericiţi că ne revedem şi că vă vedem noi, dascălii, împliniţi, la casa voastră, cu meseria voastră, cu familia voastră.

Perioada de izolare ne-a făcut să ne redescoperim. Am înţeles că trebuie să fim buni unii cu alţii, am înţeles că trebuie să apreciem pe cel de lângă noi, am înţeles că visurile noastre nu vor deveni realitate decât dacă vom fi perseverenţi, decât dacă ne vom preocupa de aceasta şi, iată că, reamintindu-mi faptul că atunci când aţi venit acum 8 ani la şcoală eraţi nişte copilaşi mititei care, cu ochii micuţi şi iscoditori căutaţi prin toate colţurile şcolii să vedeţi ce mai e nou, ce mai e interesant, încet încet aţi devenit elevisilitori, cu rezultate frumoase şi aţi început să vă construiţi scopurile voastre în viaţă.

Ne face mare onoare si plăcere ca întreg colectivul şcolii să vă urăm mult succes, suntem mândri că ne-aţi fost elevi aşa cum, sigur, şi voi sunteţi mândri că sunteţi absolvenţii Şcolii „Sava Popovici Barcianu”. Succes.

(prof. Carmen Olteanu, director)

 

Dragi absolvenţi ai Şcolii S. P. Barcianu şi dragi părinţi,

Iată că aţi ajuns la finalul a opt ani minunaţi de şcoală şi, deşi vremurile pe care le trăim nu sunt dintre cele mai bune, deşi suntem puşi în situaţia de a păstra distanţa fizică între noi, cu gândurile mele sunt aproape de voi, vă încurajez să fiţi optimişti, să credeţi în voi şi să încununaţi munca voastră, a părinţilor şi a dascălilor voştri din aceşti ani de şcoală cu reuşita la examenele care se apropie.

Fiţi încrezători în voi, priviţi cu demnitate înainte, iubiţi-vă părinţii, apreciaţi-vă profesorii şi bucuraţi-vă de tot ceea ce vă oferă viaţa mai frumos!

Vă doresc multă sănătate şi mult succes în anii de liceu ce vor urma! (Primarul Comunei Rășinari,

Bucur Bogdan)

 

Dragi elevi,

Iată-ne ajunși la sfârșitul clasei a VIII-a. 8 ani plini de bucurii și tristeți, realizări și încercări, prietenii și multe amintiri frumoase. Iată-ne la sfârșitul unui capitol din viața voastră de elevi, unul din multele capitole ce vor urma. În ciuda încercărilor celor 8 ani de studiu în școala gimnazială, ați finalizat această călătoriecu o mulțime de cunoștințe despre viață,dar și cu o mulțime de amintiri dragi ce vor rămâne în memoria voastră pentru totdeauna. Călătorie ce v-a învățat să folosiți fiecare provocare ca pe o oportunitate, săînvingeți orice problemă, aici v-ați găsit vocea și ați ales calea care vă definește, probabil una dintre cele mai importante lecții de până acum. Iată-ne ajunși aici cu tristețe pentru ceea ce vom lăsa în urma dar în același timp cu entuziasm și speranță pentru viitor.

Dragii mei, vă urez să ajungeți acolo unde vă doriți și nu uitați "viitorul aparține celor care cred în frumusețea visurilor lor". (Eleanor Roosevelt)

Your Graduation signals us that you are on your way, so spread your wings and fly my dear, forever and a day! Cu drag, prof. diriginte Ariadna Moldovan.

Toate aceste mesaje și mute altele, fotografii și amintiri sunt, de acum, imortalizate pe un site special, dedicat lor și numai lor- https://barcianurasinariabsolventi2020.webnode.ro/ : cei 18 absolvenți ai clasei a VIII-a de la Şcoala Gimnazială "Sava Popovici Barcianu" din Răşinari. Ideea, una ingenioasă, trebuie să recunoaștem, aparține prof. Ileana Carmen Dămean - profesor de matematică, care a și pus în practică surpriza pregătită adolescenților care, iată acum își „iau zborul” către liceu.

Să le fie cu noroc și note mari de tot la examene!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest