Write a comment

 CUURSEXAM

10 iunie 2020 : tot mai aproape de… finalul cursurilor de pregătire pentru examene, după presiunea Stării de Urgență care adus cursurile în mediul online și a creat o serie de tensiuni la nivel general.

 

Ei bine, sunt și lucruri pozitive care se întâmplă și, cum veți vedea, elevii, nu puțini la număr, sunt dornici să învețe, să obțină performanțe și sunt nerăbdători să suțină examenele care să le deschidă noi poți în viață.

La nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu, din cei 2358 de elevi din clasa a VIII-a, care aveau programate cursuri de pregătire, s-au prezentat 1744 de elevi (74%), iar din cei 1404 de elevi din clasa a XII-a s-au prezentat 820 de elevi (58,4%).

Potrivit statisticlor oficiale, prezență de 100%, s-a înregistrat în 12 unități de învățământ, majoritatea în școli din comunități rurale mici: Școala Gimnazială Apoldu de Jos, Școala Gimnazială Șeica Mică, Școala Gimnazială Chirpăr, Școala Gimnazială Tilișca, Școala Gimnazială Râu Sadului, Școala Gimnazială ”Aviator Ioan Sava” Alțâna, Școala Gimnazială ”Samuil Micu” Sadu, Școala Gimnazială ”Viorel Cucu Paltin” Arpașu de Jos, Școala Gimnazială ”Aurel Popa” Arpașu de Sus, Școala Gimnazială ”Ilie Micu” Ludoș, Școala Gimnazială ”Badea Cârțan” Cârțișoara și Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” Sibiu (clasa a VIII-a).

De asemenea, un alt fapt îmbucurător este acela că nu au fost cazuri de elevi care să nu fie primiți la cursuri din cauza unei temperaturi a corpului mai mare de 37,3 grade sau din pricina vreunor simptome suspecte.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest