Write a comment

CURSURIII

Joi, 11 iunie, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu, din cei 2057 de elevi din clasa a VIII-a, care aveau programate cursuri de pregătire, s-au prezentat 1554 de elevi (75,5%), iar din cei 1199 de elevi din clasa a XII-a s-au prezentat 658 de elevi (54,9%). Destul de bine, ținând seamă de circumstanțele generale și de... apropierea zilelor în care se vor susține examenele.

De remarcat, a crescut și numărul unităților cu prezență de 100%.

Este vorba de 14 unități de învățământ din județ: Școala Gimnazială Apoldu de Jos, Școala Gimnazială ”Cireșarii” Mediaș, Școala Gimnazială Chirpăr, Școala Gimnazială Tilișca, Școala Gimnazială ”Aviator Ioan Sava” Alțâna, Școala Gimnazială ”Viorel Cucu Paltin” Arpașu de Jos, Școala Gimnazială Bradeni, Școala Gimnazială Râu Sadului, Școala Gimnazială Alma, Școala Gimnazială ”Samuil Micu” Sadu, Școala Gimnazială ”Constantin Ioan Motaș” Mediaș, Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu (clasa a VIII-a), Școala Gimnazială ”Badea Cârțan” Cârțișoara, Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” Sibiu (clasa a VIII-a).

Totuși, trebuie menționat și faptul că, din păcate, un elev din Cisnădie nu a fost primit la cursuri, asta pentru că la intrare, termoscannerul, în cazul lui, a indicat o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius. S-a întâmplat la Liceul Tehnologic Cisnădie – clasa a VIII-a.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest