Write a comment

TEMPERAT

EXPLICAȚII DIN PARTEA MINISTRULUI EDUCAȚIEI, MONICA ANISIE: În cazul în care un elev care se prezintă luni pentru prima etapă a Evaluării Naționale are temperatura corporală mai mare de 37,3 grade Celsius, acesta va fi îndrumat către medicul de familie. Mai mult, i se va anunța familia și va fi lăsat să plece acasă. Elevul vaputea ulterior să susțină examenul în a doua etapă a examinării, începând din 29 iunie, potrivit ministrului Educației, Monica Anisie.Ministrul de resort a anunțat duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că recomandă repetarea verificării temperaturii dacă un copil are la prima măsurătoare o temperatură peste 37,3 grade.

„Pentru acei copii care au temperatura corporală peste 37,3 recomand cadrelor medicale să repete succesiv de trei acel procedeu de luare a temperaturii și în același timp să lase un termen de 2 - 5 minute pentru procesul acesta în care elevul este supus triajului epidemiologic”, a declarat Monica Anisie.

SPERĂM, TOTUȘI SĂ NU FIE ASTFEL DE CAZURI! Ne dorim ca toți candidații să pargurgă cu bine examenele și să obținută rezultatele dorite!

 

 foto: ziare.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest