Write a comment

SCONLINe

Premierul Ludovic Orban îi avertizează pe cei implicați în sistemul de educație să fie pregătiți de reînceperea cursurilor... doar online.

Redeschiderea școlilor în septembrie depinde, logic, de evoluția pandemiei de coronavirus, a spus șeful Guvernului, în cadrul unei inetrvenții televizate.

Ludovic Orban, premierul României: Nu știm care va fi evoluția și trebuie să fim pregătiți pentru orice situație. Atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și al logisticii.

Noi trebuie să ne asigurăm că orice copil va avea acces la educație, să ne asigurăm că profesorii, învățătorii au capacitatea a transmite informații în orice fel de condiții, să pregătească cu mare migală începutul anului și să fim pregătiți pentru orice situație”, a declarat Orban la Digi24.

A se vedea, de exemplu, faptul că ne aflăm azi la finalul unei săptămâni în care cel puțin în 5 zile numărul de cazuri noi de COVID-19 (pentru 24 de ore)a trecut de 400.

Mai mult, spre exemplu, în județul Sibiu, până acum, nu mai puțin de 45 de copii s-au infectat.

Așadar… tot trebuie să fim PRECAUȚI și să încercăm cu toate forțele să punem frână acestui flagel care ne-a dat viața peste cap.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest