Write a comment

LACATSC

ATENȚIE: Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a explicat marţi, într-o conferinţă de presă organizată de Ministerul Educației, că o școală se poate închide dacă există 3 cazuri de infecţie cu noul coronavirus în clase diferite.

„Când avem trei cazuri în trei clase diferite, acea şcoală se închide şi copiii şi profesori intră în izolare pentru două săptămâni, urmând anchetele epidemiologice să determine cei care au fost contacţi direcţi, urmând ca aceştia la fel să dezvolte o anchetă epidemiologică, în condiţiile în care sunt pozitivi”, a precizat ministrul Sănătăţii.

Drept e, TREBUIE PRECAUȚIE MAXIMĂ!

Pe de altă parte, tot nu e lămurită treaba cu bancile pentru un singur elev, distanțarea acestora și…, implicit, nu se știe cum va fi rezolvată PROBLEMA SPAȚIILOR. Pentru că dacă vor fi numai 10 elevi în clase, în bănci ditanțate, LOGIC, e nevoie de săli de clasă, de spații în plus!!! De asemenea, nu e clar CUM SE VA PROCEDA ÎN PAUZE. Un singur cadru didactic și… poate nici doi nu e destul pentru a supraveghea totul, astfel încât să nu se creeze aglomerări, să nu se facă glume și glumițe cu măștile și totul să se desfășoare în deplină siguranță!

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest