Write a comment

BAAAAAAAAAAAa

Dragi elevi, stimați părinți,

Iată-ne la începutul unui nou an școlar, un an pe care, cu certitudine, l-am așteptat cu emoții, cu teamă, cu neliniște, dar și cu dorința de a ne revedea, de-a ne bucura de zâmbetele copiilor (de data aceasta ascunse după măști), de-a le fi DASCĂLI, prieteni, sprijin!

Iată-ne în fața unui nou început, în care distanța, igiena și purtarea corectă a măștii au devenit cuvintele de ordine! În instituția noastră (cu cele 3 locații: Barcianu, Prislop și Copăcele) s-au aplicat toate măsurile de igienă și curățenie, s-au montat aparate de dezinfectat la toate intrările în clase, s-au creat circuitele de urmat în școală, s-au realizat două „încăperi în aer liber pentru activități.

Avem încredere că dumneavoastră ne veți fi alături și veți sprijini demersurile noastre în protejarea sănătății copiilor, familiilor lor și a dascălilor noștri.

Programul zilelor de luni și marți (14 - 15. 09. 2020) este următorul:

8.00 Clasa a IV-a

8.20 Clasa a III-a

8.40 Clasa a II-a

9.00 Clasa I

9.20 Clasa pregătitoare

9.40 Clasa a V-a

10.00 Clasa a VI-a

10.20 Clasa a VII-a

10.40 Clasa a VIII-a

Vă rugăm să respectați cu strictețe programul.

Cu deosebită considerație,

Director,

prof. Carmen Olteanu”.

Așa începe anul școlar… unul categoric… ALTFEL la reputata Școală „Barcianu” din Rășinari. Cu măsuri luate din vreme, cu emoții firești, cu un orar special și manualele aranjate cuminți pe bănci și, neîndoielnic… cu multă speranță și dragoste de carte!

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest