Write a comment

 00000000000Cloptelul

„Bună dimineața dragi cetățeni,

Cu siguranță cu toții ne aducem aminte cu drag de diminețile răcorose de septembrie în care mergeam timid spre grădiniță sau școală pentru începerea noului an școlar. Emoțiile erau mari, abia așteptam să ne revedem colegii de clasă, dar și cadrele didactice și să ne jucăm în curtea școlii neavând vreo grijă.

Iată că septembrie este aici și școala începe din nou. Din păcate, anul acesta lucrurile stau puțin diferit.

Datorită pandemiei de SARS-COV-2, dar și datorită cazurilor confirmate recent la nivelul comunei, începerea anului școlar se amână cu o săptămână, până la data de 21.09.2020.

Între timp, școala se va desfășura în mediul online.

Iată încă un exemplu în care vedem cât de tare ne afectează pandemia viața de zi cu zi. Așadar, am dori să vă rugăm încă o dată să respectați normele sanitare impuse de autoritățile competente: purtați masca, spălați-vă des pe mâini cu apă și săpun, dezinfectați-vă mâinile și încercați să reduceți la minim deplasările care nu sunt necesare.

Sănătatea noastră este pe primul loc. Doar împreună putem pune virusul în izolare și doar împreună putem aduce lucrurile înapoi la normal.

Mulțumim încă o dată cadrelor didactice pentru dedicarea și profesionalismul de care au dat dovadă din martie, de la începerea învățării online.

Părinților și copiilor din comună le urăm multă baftă, răbdare și putere de învățare în noul an școlar.

Sănătate multă tuturor și săptămână cât se poate de productivă!”

Precizare: duminică, 13 septembrie, autoritățile județene au informat că în comuna Arpașu sunt 10 cazuri active de coronavirus.

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest