Write a comment

VACANTA1

De-abia a început școala... „Ce mai freamăt, ce mai zbucium”- cum spune un vers celebru! Totul sub gheara pandemiei. Și... iată că, din pricină că evenimentele se succed și chiar se suprapun în această perioadă dificilă, începând de vineri, 25 septembrie și până miercuri, 30 septembrie, elevii nu vor face nici cursuri fizice, dar nici pe cele online. Și asta pentru a asigura timpul necesar dezinfecției și asigurării tuturor măsurilor necesare pentru buna desfășurare a alegerilor locale programate pe 27 septembrie și, mai apoi, pentru a se putea relua cursurile...

Este o hotărâre care s-a dat după consultarea Grupului Științific. Într-adevăr, se fac niște dezinfecții terminale, care au anumiți timpi și pentru a avea siguranța și a nu a mai avea efectele pe care le-am avut la începutul anului cu acele dezinfecții făcute în școli și cu intoxicarea copiilor. O să avem vineri închisă școala, luni și marți închisă școala”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, într-o intevenție televizată.

Sigur, nu este de dorit acest amalgam de schimbări și sincope, dar situația impune măsuri de precauție! Reamintim până azi, peste 110.000 de români s-au infectat, iar numărul cazurilor noi înregistrate zilnic rămâne FOARTE MARE.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest